Over

“In mijn werk en leven heb ik altijd aandacht voor het positieve. Ik kijk naar wat er lukt en bouw daarop voort.”

Ik ben Suzanne Oomen en heb een passie voor voeding. Ik ben afgestudeerd in de Communicatiewetenschap. Na een carrière in het bedrijfsleven en bij de overheid werk ik nu als zelfstandig diëtist en leefstijlcoach. Ik heb de opleiding HBO Voeding & Diëtetiek behaald en sta ingeschreven in het Kwaliteitsregister van Paramedici. Met mijn onderneming Beter Eten Brabant coach ik cliënten 1-op-1 en verzorg ik leefstijlprogramma’s bij bedrijven en organisaties. Met veel kennis van zaken en mijn liefde voor samenwerken met mensen zal ik u coachen en begeleiden met praktische adviezen.

Voeding is voor mij genieten en ontdekken. Ontdekken hoe je smaakvolle, gezonde maaltijden, tussendoortjes en feesthapjes op tafel kunt zetten. Daarnaast ben ik me als voedingsexpert altijd aan het verdiepen in de nieuwste kennis. Bewegen is voor mij ontspannen en energie opladen. Ik ben een meester in bewegen gedurende de dag, neem graag de fiets en kies altijd voor de trap. Gelukkig ben ik een goede slaper. Zeker na een dag met volop beweging in de buitenlucht.

Ik houd mijn kennis up-to-date door het continu volgen van opleidingen:

  • post-HBO registeropleiding Leefstijlcoach
  • post-HBO opleiding Voeding en Diabetes
  • post-HBO opleiding Prikkelbare darm syndroom en FODMAP dieet

Ik sta geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici (KP) en ben lid van de Nederlandse Vereniging van Diëtisten (NVD).